Det er med et tungt hjerte, at jeg må meddele at Vejen Hudklinik lukker den 30. juni 2021.

Der er ikke tale om en coronalukning, hvilket nok er vigtigt at understrege i disse tider. Det er derimod et hjertebarn, der lukker og slukker, fordi familien har truffet en fælles beslutning om at rykke rødderne op og flytte til USA denne sommer i en periode på 4-5 år.

Min personlige plan for opholdet i USA er, at jeg fortsat vil beskæftige mig indenfor skønhedsbranchen, ved at finde inspiration indenfor nye behandlingsmetoder samt deltage i kurser indenfor hudpleje, sundhed og velvære. Jeg kommer naturligvis tilbage til Vejen og vil starte min forretning op igen, med masser af nye spændende tiltag og skønne behandlinger.

Gavekort skal indløses senest den 30. juni 2021. Book derfor din favorit behandling eller benyt gavekortet til produktkøb snarest muligt. Spred gerne budskabet så der ikke ligger nogle gavekort derude, som bliver glemt.

Jeg håber selvfølgelig på, at der snart er en genåbning på vej for min branche, så jeg kan byde alle Jer skønne kunder velkommen i klinikken igen. Indtil da kan jeg kontaktes på kontakt@vejenhudklinik.dk eller 40 80 33 55, hvor jeg fortsat rådgiver og udleverer produkter.

En stor TAK til alle mine kunder, for den loyale støtte og opbakning i alle har givet mig og min klinik.

Venlig hilsen

Helle