DermaSEMITA - Lysterapi kr. 249

(vælges som et tillæg til din ansigtsbehandling - lige nu kun kr. 125)

En effektiv behandlingsmetode som stimulerer og tilfører energi til hudens celler.

  • stimulerer produktionen af kollagen
  • øger blodgennemstrømning
  • reducerer acne og inflammation
  • ingen helings tid efter behandlingen
  • giver synligt resultat efter få behandlinger

Vores hud har evnen til at absorbere lys og omforme det til celle energi ved at stimulere cellernes mitokondrier, og øge ATP produktionen. ATP (adenosintrifosfat) rummer kemisk energi og leverer energi til stort set alle energikrævende processer i kroppen, såsom kollagen produktion, næringstilførsel og blodgennemstrømning.

Ved en dermaSEMITA lysbehandling, behandles huden med forskellige lys bølgelængder under en specifik intensitet og frekvens, tilpasset til bedst at stimulere hudens celler.

RØDT LYS - Anti-age, stimulerer produktionen af kollagen og elastin fibre - genopbygger hudens styrke og elasticitet.

GULT LYS - Photo rejuvenation, behandlingen styrker lymfe- og blodcirkulation.

BLÅT LYS - behandler acne, virker anti-inflammatorisk og kan lindre kløe

 

EXUVIANCE RETINOL PEEL KR. 995 -

BOOK DIN BEHANDLING HER

Exuviance Retinol Peel er en højeffektiv retinolbaseret peeling med synlige resultater.

Retinol er en type A-vitamin, som eksfolierer og stimulerer dannelsen af nye hudceller, forbedrer hudens struktur, minimerer rynker og udjævner hudtonen. Retinol er desuden velegnet til hud, som er tilbøjelig til at udvikle akne og fedtet hud.

Peelingen påføres på klinikken og vaskes af derhjemme efter kosmetologens instrukser. Efter ca. 2-3 dage kan der opstå en afskalning, som varer ved i en dags tid, alt efter hudtype. Inden for en uge er huden dog helt restitueret med fornyet spændstighed og smidighed.

Allerede efter den første peelingbehandling ses en opfriskende effekt, men det bedste resultat opnås dog efter en serie af behandlinger. Hudstrukturen bliver jævnere, huden får fornyet spændstighed, og dens fugtbindende stoffer stimuleres. Resultatet er en hud, som trives endnu bedre, og får et yngre og mere attraktivt udseende.